Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Vrdoljak, J. (2017). Utjecaj mikotoksina na feermentacijsku aktivnost bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846257
Vrdoljak, Josipa. "Utjecaj mikotoksina na feermentacijsku aktivnost bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846257
Vrdoljak, Josipa. "Utjecaj mikotoksina na feermentacijsku aktivnost bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846257
Vrdoljak, J. (2017). 'Utjecaj mikotoksina na feermentacijsku aktivnost bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846257
Vrdoljak J. Utjecaj mikotoksina na feermentacijsku aktivnost bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846257
J. Vrdoljak, "Utjecaj mikotoksina na feermentacijsku aktivnost bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:846257