diplomski rad
Izolacija bioaktivnih spojeva iz lanene pogače

Šrajbek, Mihaela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Šrajbek, M. (2017). Izolacija bioaktivnih spojeva iz lanene pogače (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836628

Šrajbek, Mihaela. "Izolacija bioaktivnih spojeva iz lanene pogače." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836628

Šrajbek, Mihaela. "Izolacija bioaktivnih spojeva iz lanene pogače." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836628

Šrajbek, M. (2017). 'Izolacija bioaktivnih spojeva iz lanene pogače', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836628

Šrajbek M. Izolacija bioaktivnih spojeva iz lanene pogače [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836628

M. Šrajbek, "Izolacija bioaktivnih spojeva iz lanene pogače", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836628

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.