Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Ćavar, A. (2017). Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223
Ćavar, Ana. "Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223
Ćavar, Ana. "Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223
Ćavar, A. (2017). 'Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223
Ćavar A. Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223
A. Ćavar, "Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223