diplomski rad
Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom

Ćavar, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Ćavar, A. (2017). Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223

Ćavar, Ana. "Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223

Ćavar, Ana. "Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223

Ćavar, A. (2017). 'Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223

Ćavar A. Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 20.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223

A. Ćavar, "Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:146223

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.