Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Cvitanović, D. (2017). Određivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije I HPLC metode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816765
Cvitanović, Dalia. "Određivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije I HPLC metode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816765
Cvitanović, Dalia. "Određivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije I HPLC metode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816765
Cvitanović, D. (2017). 'Određivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije I HPLC metode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816765
Cvitanović D. Određivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije I HPLC metode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816765
D. Cvitanović, "Određivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije I HPLC metode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816765