diplomski rad
Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om

Lončar, Daniela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Lončar, D. (2017). Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826

Lončar, Daniela. "Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826

Lončar, Daniela. "Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826

Lončar, D. (2017). 'Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826

Lončar D. Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 16.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826

D. Lončar, "Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.