Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Lončar, D. (2017). Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826
Lončar, Daniela. "Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826
Lončar, Daniela. "Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826
Lončar, D. (2017). 'Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826
Lončar D. Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826
D. Lončar, "Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664826