Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Pranjić, T. (2017). Utjecaj starosti krumpira i tehnoloških parametara na kvalitetu minimalno procesiranih krumpira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:501718
Pranjić, Tanja. "Utjecaj starosti krumpira i tehnoloških parametara na kvalitetu minimalno procesiranih krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:501718
Pranjić, Tanja. "Utjecaj starosti krumpira i tehnoloških parametara na kvalitetu minimalno procesiranih krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:501718
Pranjić, T. (2017). 'Utjecaj starosti krumpira i tehnoloških parametara na kvalitetu minimalno procesiranih krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:501718
Pranjić T. Utjecaj starosti krumpira i tehnoloških parametara na kvalitetu minimalno procesiranih krumpira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:501718
T. Pranjić, "Utjecaj starosti krumpira i tehnoloških parametara na kvalitetu minimalno procesiranih krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:501718