diplomski rad
Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost

Bosanac, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Bosanac, P. (2017). Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097

Bosanac, Petra. "Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097

Bosanac, Petra. "Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097

Bosanac, P. (2017). 'Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097

Bosanac P. Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 27.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097

P. Bosanac, "Proteinski izolati iz uljnih pogača lana i konoplje-priprava, karakterizacija i biološka aktivnost", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740097

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.