prikaz prve stranice dokumenta Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Čosić, Z. (2012). Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821

Čosić, Zrinka. "Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821

Čosić, Zrinka. "Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821

Čosić, Z. (2012). 'Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821

Čosić Z. Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 28.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821

Z. Čosić, "Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:059821

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.