Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Fitokemijska karakterizacija macerata peteljki grožđa

Monika Barač (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad

Barač, M. (2018). Fitokemijska karakterizacija macerata peteljki grožđa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934727

Barač, Monika. "Fitokemijska karakterizacija macerata peteljki grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934727

Barač, Monika. "Fitokemijska karakterizacija macerata peteljki grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934727

Barač, M. (2018). 'Fitokemijska karakterizacija macerata peteljki grožđa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934727

Barač M. Fitokemijska karakterizacija macerata peteljki grožđa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934727

M. Barač, "Fitokemijska karakterizacija macerata peteljki grožđa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934727