završni rad
Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017.

Katarina Barišić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Barišić, K. (2018). Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024

Barišić, Katarina. "Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024

Barišić, Katarina. "Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024

Barišić, K. (2018). 'Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024

Barišić K. Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024

K. Barišić, "Kemijski sastav nekih sorti lješnjaka iz sezone 2017.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:945024