Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Žugčić, T. (2015). Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046
Žugčić, Tihana. "Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046
Žugčić, Tihana. "Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046
Žugčić, T. (2015). 'Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046
Žugčić T. Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046
T. Žugčić, "Utjecaj hladne plazme na kvalitetu 100%tnog soka jabuke tijekom skladištenja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:060046