završni rad
Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke

Anamaria Komljenović (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Komljenović, A. (2018). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175

Komljenović, Anamaria. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175

Komljenović, Anamaria. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175

Komljenović, A. (2018). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175

Komljenović A. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175

A. Komljenović, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175