Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Komljenović, A. (2018). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175
Komljenović, Anamaria. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175
Komljenović, Anamaria. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175
Komljenović, A. (2018). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175
Komljenović A. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175
A. Komljenović, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na senzorska svojstva soka od jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344175