završni rad
Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Filipan, K. (2018). Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

Filipan, Katarina. "Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

Filipan, Katarina. "Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

Filipan, K. (2018). 'Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

Filipan K. Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

K. Filipan, "Fizikalno-kemijska i fitokemijska karakterizacija Biske", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:542063

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.