prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije

Negovec, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Negovec, K. (2015). Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

Negovec, Katarina. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

Negovec, Katarina. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

Negovec, K. (2015). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

Negovec K. Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

K. Negovec, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.