Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Negovec, K. (2015). Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843
Negovec, Katarina. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843
Negovec, Katarina. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843
Negovec, K. (2015). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843
Negovec K. Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843
K. Negovec, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843