prikaz prve stranice dokumenta Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Poljanec, I. (2015). Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

Poljanec, Ivna. "Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

Poljanec, Ivna. "Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

Poljanec, I. (2015). 'Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

Poljanec I. Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 09.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

I. Poljanec, "Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.