završni rad
Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu

Ivna Poljanec (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Poljanec, I. (2015). Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

Poljanec, Ivna. "Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

Poljanec, Ivna. "Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

Poljanec, I. (2015). 'Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

Poljanec I. Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 21.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539

I. Poljanec, "Usporedba dviju metoda za određivanje udjela saharoze u medu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:250539