Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Čukelj, I. (2019). Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362
Čukelj, Iva. "Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362
Čukelj, Iva. "Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362
Čukelj, I. (2019). 'Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362
Čukelj I. Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362
I. Čukelj, "Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362