prikaz prve stranice dokumenta Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala

Čukelj, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Čukelj, I. (2019). Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362

Čukelj, Iva. "Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362

Čukelj, Iva. "Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362

Čukelj, I. (2019). 'Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362

Čukelj I. Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 15.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362

I. Čukelj, "Izdvajanje polifenola, proteina i enzima iz kore citrusa primjenom eutektičkih otapala", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011362

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.