Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana

Ana Maslać (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Maslać, A. (2019). Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392

Maslać, Ana. "Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392

Maslać, Ana. "Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392

Maslać, A. (2019). 'Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392

Maslać A. Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 07.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392

A. Maslać, "Svinjsko meso i proizvodi od svinjskog mesa kao funkcionalna hrana", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333392

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.