Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Česi, L. (2015). Utjecaj perioda i lokaliteta izlova na kemijski sastav kunjke (Arca noae) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860227
Česi, Lidija. "Utjecaj perioda i lokaliteta izlova na kemijski sastav kunjke (Arca noae)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860227
Česi, Lidija. "Utjecaj perioda i lokaliteta izlova na kemijski sastav kunjke (Arca noae)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860227
Česi, L. (2015). 'Utjecaj perioda i lokaliteta izlova na kemijski sastav kunjke (Arca noae)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860227
Česi L. Utjecaj perioda i lokaliteta izlova na kemijski sastav kunjke (Arca noae) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860227
L. Česi, "Utjecaj perioda i lokaliteta izlova na kemijski sastav kunjke (Arca noae)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860227