Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Majcen, K. (2019). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719
Majcen, Krešimir. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719
Majcen, Krešimir. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719
Majcen, K. (2019). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719
Majcen K. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 02.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719
K. Majcen, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719