diplomski rad
Improvement of plasmid stability in E. coli for industrial production

Vlahović, Lukrecija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Vlahović, L. (2018). Improvement of plasmid stability in E. coli for industrial production (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234166

Vlahović, Lukrecija. "Improvement of plasmid stability in E. coli for industrial production." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234166

Vlahović, Lukrecija. "Improvement of plasmid stability in E. coli for industrial production." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234166

Vlahović, L. (2018). 'Improvement of plasmid stability in E. coli for industrial production', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234166

Vlahović L. Improvement of plasmid stability in E. coli for industrial production [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234166

L. Vlahović, "Improvement of plasmid stability in E. coli for industrial production", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234166

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.