Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Herceg, F. (2019). Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504
Herceg, Filip. "Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504
Herceg, Filip. "Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504
Herceg, F. (2019). 'Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504
Herceg F. Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504
F. Herceg, "Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775504