diplomski rad
Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu

Ana-Marija Gruičić (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Gruičić, A. M. (2019). Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416

Gruičić, Ana Marija. "Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416

Gruičić, Ana Marija. "Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416

Gruičić, A. M. (2019). 'Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416

Gruičić AM. Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416

A. M. Gruičić, "Fiziologija heterofermentativnog soja Leuconostoc mesenteroides LMG 7954 pri različitim uvjetima uzgoja šaržnim postupkom u laboratorijskom mjerilu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615416

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.