prikaz prve stranice dokumenta Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju

Dujšin, Barbara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Dujšin, B. (2016). Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin, Barbara. "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin, Barbara. "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin, B. (2016). 'Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Dujšin B. Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

B. Dujšin, "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006083

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.