završni rad
Proizvodnja i karakteristike sira iz mišine

Martina Pezer (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Pezer, M. (2014). Proizvodnja i karakteristike sira iz mišine (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155808

Pezer, Martina. "Proizvodnja i karakteristike sira iz mišine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155808

Pezer, Martina. "Proizvodnja i karakteristike sira iz mišine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155808

Pezer, M. (2014). 'Proizvodnja i karakteristike sira iz mišine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155808

Pezer M. Proizvodnja i karakteristike sira iz mišine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155808

M. Pezer, "Proizvodnja i karakteristike sira iz mišine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155808