završni rad
Utjecaj mlijeka i mliječnih proizvoda na pojavu akni

Žeravica, Tea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Žeravica, T. (2021). Utjecaj mlijeka i mliječnih proizvoda na pojavu akni (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107160

Žeravica, Tea. "Utjecaj mlijeka i mliječnih proizvoda na pojavu akni." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107160

Žeravica, Tea. "Utjecaj mlijeka i mliječnih proizvoda na pojavu akni." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107160

Žeravica, T. (2021). 'Utjecaj mlijeka i mliječnih proizvoda na pojavu akni', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107160

Žeravica T. Utjecaj mlijeka i mliječnih proizvoda na pojavu akni [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107160

T. Žeravica, "Utjecaj mlijeka i mliječnih proizvoda na pojavu akni", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:107160

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.