Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Fureš, M. (2021). Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227
Fureš, Marinela. "Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227
Fureš, Marinela. "Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227
Fureš, M. (2021). 'Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227
Fureš M. Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227
M. Fureš, "Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227