završni rad
Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka

Fureš, Marinela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Fureš, M. (2021). Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227

Fureš, Marinela. "Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227

Fureš, Marinela. "Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227

Fureš, M. (2021). 'Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227

Fureš M. Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227

M. Fureš, "Uloga različitih vrsta mesa i proizvoda u prehrani čovjeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306227

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.