Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnološki procesi u proizvodnji proizvoda od jaja

Magi Lukač (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Lukač, M. (2014). Tehnološki procesi u proizvodnji proizvoda od jaja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379876

Lukač, Magi. "Tehnološki procesi u proizvodnji proizvoda od jaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379876

Lukač, Magi. "Tehnološki procesi u proizvodnji proizvoda od jaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379876

Lukač, M. (2014). 'Tehnološki procesi u proizvodnji proizvoda od jaja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379876

Lukač M. Tehnološki procesi u proizvodnji proizvoda od jaja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 07.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379876

M. Lukač, "Tehnološki procesi u proizvodnji proizvoda od jaja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:379876

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.