diplomski rad
Utjecaj parametara ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku na izolaciju bioaktivnih spojeva iz ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.)

Staroveški, Ines
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Staroveški, I. (2021). Utjecaj parametara ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku na izolaciju bioaktivnih spojeva iz ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670217

Staroveški, Ines. "Utjecaj parametara ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku na izolaciju bioaktivnih spojeva iz ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670217

Staroveški, Ines. "Utjecaj parametara ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku na izolaciju bioaktivnih spojeva iz ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670217

Staroveški, I. (2021). 'Utjecaj parametara ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku na izolaciju bioaktivnih spojeva iz ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670217

Staroveški I. Utjecaj parametara ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku na izolaciju bioaktivnih spojeva iz ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670217

I. Staroveški, "Utjecaj parametara ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku na izolaciju bioaktivnih spojeva iz ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670217

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.