Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Vukoje, K. (2021). Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575
Vukoje, Kristina. "Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575
Vukoje, Kristina. "Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575
Vukoje, K. (2021). 'Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575
Vukoje K. Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575
K. Vukoje, "Određivanje optimalne pH vrijednosti za rast i proizvodnju etanola s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:644575