diplomski rad
Probavljivost i antioksidacijska aktivnost hidrolizata pogača uljarica

Barišić, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Barišić, M. (2021). Probavljivost i antioksidacijska aktivnost hidrolizata pogača uljarica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562818

Barišić, Marija. "Probavljivost i antioksidacijska aktivnost hidrolizata pogača uljarica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562818

Barišić, Marija. "Probavljivost i antioksidacijska aktivnost hidrolizata pogača uljarica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562818

Barišić, M. (2021). 'Probavljivost i antioksidacijska aktivnost hidrolizata pogača uljarica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562818

Barišić M. Probavljivost i antioksidacijska aktivnost hidrolizata pogača uljarica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562818

M. Barišić, "Probavljivost i antioksidacijska aktivnost hidrolizata pogača uljarica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562818

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.