diplomski rad
Karakterizacija vina sorte Merlot prema zaštićenoj oznaci izvornosti

Blašković, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Blašković, I. (2021). Karakterizacija vina sorte Merlot prema zaštićenoj oznaci izvornosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986837

Blašković, Iva. "Karakterizacija vina sorte Merlot prema zaštićenoj oznaci izvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986837

Blašković, Iva. "Karakterizacija vina sorte Merlot prema zaštićenoj oznaci izvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986837

Blašković, I. (2021). 'Karakterizacija vina sorte Merlot prema zaštićenoj oznaci izvornosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986837

Blašković I. Karakterizacija vina sorte Merlot prema zaštićenoj oznaci izvornosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 17.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986837

I. Blašković, "Karakterizacija vina sorte Merlot prema zaštićenoj oznaci izvornosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986837

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.