diplomski rad
Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Kovačević, T. K. (2021). Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537

Kovačević, Tvrtko Karlo. "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537

Kovačević, Tvrtko Karlo. "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537

Kovačević, T. K. (2021). 'Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537

Kovačević TK. Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537

T. K. Kovačević, "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.