diplomski rad
Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet ulja i pogače ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.)

Sušilović, Danijela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva

Citirajte ovaj rad

Sušilović, D. (2022). Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet ulja i pogače ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598789

Sušilović, Danijela. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet ulja i pogače ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598789

Sušilović, Danijela. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet ulja i pogače ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598789

Sušilović, D. (2022). 'Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet ulja i pogače ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598789

Sušilović D. Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet ulja i pogače ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598789

D. Sušilović, "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski kapacitet ulja i pogače ploda pasjeg trna (Hippophae rhamnoides L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:598789

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.