Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Bičanić, P. (2022). Utjecaj tehnologije ultrazvuka visoke snage na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462763
Bičanić, Paula. "Utjecaj tehnologije ultrazvuka visoke snage na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462763
Bičanić, Paula. "Utjecaj tehnologije ultrazvuka visoke snage na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462763
Bičanić, P. (2022). 'Utjecaj tehnologije ultrazvuka visoke snage na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462763
Bičanić P. Utjecaj tehnologije ultrazvuka visoke snage na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462763
P. Bičanić, "Utjecaj tehnologije ultrazvuka visoke snage na stabilnost fenolnih spojeva u sokovima od jagode", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462763