završni rad
Utjecaj sumporenja na kvalitetu vina

Shahini, Fiona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Shahini, F. (2022). Utjecaj sumporenja na kvalitetu vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828074

Shahini, Fiona. "Utjecaj sumporenja na kvalitetu vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828074

Shahini, Fiona. "Utjecaj sumporenja na kvalitetu vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828074

Shahini, F. (2022). 'Utjecaj sumporenja na kvalitetu vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828074

Shahini F. Utjecaj sumporenja na kvalitetu vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828074

F. Shahini, "Utjecaj sumporenja na kvalitetu vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828074

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.