Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Destilacija u proizvodnji jakih alkoholnih pića

Marko Ćapin (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad

Ćapin, M. (2014). Destilacija u proizvodnji jakih alkoholnih pića (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987331

Ćapin, Marko. "Destilacija u proizvodnji jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987331

Ćapin, Marko. "Destilacija u proizvodnji jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987331

Ćapin, M. (2014). 'Destilacija u proizvodnji jakih alkoholnih pića', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987331

Ćapin M. Destilacija u proizvodnji jakih alkoholnih pića [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987331

M. Ćapin, "Destilacija u proizvodnji jakih alkoholnih pića", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:987331