Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Budimir, I. (2022). Odabir analitičke metode određivanja aktivnosti lipoksigenaze (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244100
Budimir, Iva. "Odabir analitičke metode određivanja aktivnosti lipoksigenaze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244100
Budimir, Iva. "Odabir analitičke metode određivanja aktivnosti lipoksigenaze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244100
Budimir, I. (2022). 'Odabir analitičke metode određivanja aktivnosti lipoksigenaze', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244100
Budimir I. Odabir analitičke metode određivanja aktivnosti lipoksigenaze [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244100
I. Budimir, "Odabir analitičke metode određivanja aktivnosti lipoksigenaze", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244100