Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Šmic, M. (2022). Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂ (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354
Šmic, Mihaela. "Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354
Šmic, Mihaela. "Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354
Šmic, M. (2022). 'Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354
Šmic M. Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂ [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 17.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354
M. Šmic, "Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354