završni rad
Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂

Šmic, Mihaela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Šmic, M. (2022). Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂ (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354

Šmic, Mihaela. "Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354

Šmic, Mihaela. "Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354

Šmic, M. (2022). 'Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354

Šmic M. Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂ [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354

M. Šmic, "Valorizacija sjemenki komine grožđa primjenom superkritičnog CO₂", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:521354

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.