diplomski rad
Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu

Majcen, Krešimir
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Majcen, K. (2022). Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744

Majcen, Krešimir. "Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744

Majcen, Krešimir. "Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744

Majcen, K. (2022). 'Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744

Majcen K. Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744

K. Majcen, "Utjecaj produljenog zrenja na proteolitičke i lipolitičke procese u dimljenom pršutu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:766744

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.