diplomski rad
Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura

Iveljić, Ana-Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Iveljić, A. M. (2022). Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

Iveljić, Ana Marija. "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

Iveljić, Ana Marija. "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

Iveljić, A. M. (2022). 'Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

Iveljić AM. Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 26.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

A. M. Iveljić, "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.