Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Ribić, V. (2022). In vitro adhezija bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327279
Ribić, Valentina. "In vitro adhezija bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327279
Ribić, Valentina. "In vitro adhezija bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327279
Ribić, V. (2022). 'In vitro adhezija bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327279
Ribić V. In vitro adhezija bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 11.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327279
V. Ribić, "In vitro adhezija bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:327279