'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina'
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Naslov (hrvatski)
'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina'
Šifra: IP-2020-02-7553 Naziv: Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina Naziv: Influence of innovative technologies on nutritive value, sensory properties and oxidative stability of virgin olive oils from Croatian autochthonous olive varieties Kratica: CROInEVVO Voditelj: Dubravka Škevin Pravna nadležnost: Hrvatska Financijer: HRZZ Linija financiranja: IP