prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)

Fiket, Marijana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Fiket, M. (2015). Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441

Fiket, Marijana. "Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441

Fiket, Marijana. "Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441

Fiket, M. (2015). 'Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441

Fiket M. Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 16.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441

M. Fiket, "Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.