Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Fiket, M. (2015). Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441
Fiket, Marijana. "Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441
Fiket, Marijana. "Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441
Fiket, M. (2015). 'Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441
Fiket M. Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441
M. Fiket, "Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:313441