Pristup korisnicima matične ustanove
Suvremene metode pakiranja mesa

Karlo Fadić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Fadić, K. (2014). Suvremene metode pakiranja mesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:769034

Fadić, Karlo. "Suvremene metode pakiranja mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:769034

Fadić, Karlo. "Suvremene metode pakiranja mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:769034

Fadić, K. (2014). 'Suvremene metode pakiranja mesa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:769034

Fadić K. Suvremene metode pakiranja mesa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 07.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:769034

K. Fadić, "Suvremene metode pakiranja mesa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:769034

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.