završni rad
Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier

Sauha, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Sauha, L. (2023). Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057

Sauha, Lucija. "Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057

Sauha, Lucija. "Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057

Sauha, L. (2023). 'Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057

Sauha L. Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057

L. Sauha, "Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.