Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Sauha, L. (2023). Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057
Sauha, Lucija. "Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057
Sauha, Lucija. "Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057
Sauha, L. (2023). 'Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057
Sauha L. Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 07.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057
L. Sauha, "Utjecaj različitih postupaka vinifikacije na kakvoću vina Viognier", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:196057