diplomski rad
Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji

Rožić, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Rožić, V. (2022). Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423

Rožić, Valentina. "Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423

Rožić, Valentina. "Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423

Rožić, V. (2022). 'Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423

Rožić V. Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423

V. Rožić, "Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.