Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Rožić, V. (2022). Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423
Rožić, Valentina. "Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423
Rožić, Valentina. "Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423
Rožić, V. (2022). 'Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423
Rožić V. Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423
V. Rožić, "Primjena ekstrakata komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičnim otapalima u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:936423