Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Samardžić, N. (2022). Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106541
Samardžić, Nikolina. "Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106541
Samardžić, Nikolina. "Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106541
Samardžić, N. (2022). 'Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106541
Samardžić N. Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106541
N. Samardžić, "Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106541