završni rad
Utjecaj resveratrola u vinu na ljudsko zdravlje

Bistrović, Magdalena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Bistrović, M. (2023). Utjecaj resveratrola u vinu na ljudsko zdravlje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004589

Bistrović, Magdalena. "Utjecaj resveratrola u vinu na ljudsko zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004589

Bistrović, Magdalena. "Utjecaj resveratrola u vinu na ljudsko zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004589

Bistrović, M. (2023). 'Utjecaj resveratrola u vinu na ljudsko zdravlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004589

Bistrović M. Utjecaj resveratrola u vinu na ljudsko zdravlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 20.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004589

M. Bistrović, "Utjecaj resveratrola u vinu na ljudsko zdravlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004589

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.