Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Žigolić, A. (2023). Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi jagode (Fragaria x ananassa Duch.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713796
Žigolić, Adrijana. "Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi jagode (Fragaria x ananassa Duch.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713796
Žigolić, Adrijana. "Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi jagode (Fragaria x ananassa Duch.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713796
Žigolić, A. (2023). 'Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi jagode (Fragaria x ananassa Duch.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713796
Žigolić A. Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi jagode (Fragaria x ananassa Duch.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713796
A. Žigolić, "Primjena 3D tiskanja u proizvodnji funkcionalnih proizvoda na bazi jagode (Fragaria x ananassa Duch.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:713796