Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Vakuum hlađenje pilećeg mesa

Ružica Perkušić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Perkušić, R. (2014). Vakuum hlađenje pilećeg mesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:760938

Perkušić, Ružica. "Vakuum hlađenje pilećeg mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:760938

Perkušić, Ružica. "Vakuum hlađenje pilećeg mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:760938

Perkušić, R. (2014). 'Vakuum hlađenje pilećeg mesa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:760938

Perkušić R. Vakuum hlađenje pilećeg mesa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:760938

R. Perkušić, "Vakuum hlađenje pilećeg mesa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:760938